Driftinformation

Nedan listas pågående och avslutade driftstörningar som berör Elvacos plattformar. Vid driftstörning av SIM-kort som Elvaco tillhandahåller kommer den information som berörda operatörer tillhandahåller även länkas här. Bra att tänka på är att samtliga mobiloperatörer genomför moderniseringar i mobilnätet som kan medför kortvariga störningar.

• Mellan den 2024-04-08 09:00 CEST och 2024-04-11 16:00 CEST kommer Telia att utföra underhåll på NB-IoT CORE Network. Detta kan påverka anslutningen av enheter under denna period. Du kan läsa mer om vad Telia gör via denna länk: https://status.teliaiot.com/incidents/8xfmyv5zfk8l