Misslyckad Installation CMe3100

Om du monterat din CMe3100 och försöker installera programvaran från USB-enheten utan framgång och stöter på detta fel:

"The CMe3100 setup wizard ended prematurely"

Ladda då ner det nya installationsprogrammet som finns här
https://support.elvaco.com/hc/en-us/articles/115005880865-CMe3100-setup-file
och prova igen, glöm inte att starta om datorn efter att installationen är klar.

Försök därefter att ansluta igen till din CMe3100 med ikonen på skrivbordet.

Eller att starta din webläsare och skriva in 169.254.254.1

Alla nya enheter med programvara lägre än 1.10 innehåller den gamla filen som kan orsaka detta fel.