Tidsynkronisering mellan CMi2110 och LG UH50

Klocksynkroniseringen mellan CMi2110 och UH50 är inte aktiverad som standard. När dessa inställningar är inställda med true, kommer CMi2110 att synkronisera klockan på UH50 så att den är densamma som CMi2110. Om tidsskillnaden är mer än 90 sekunder kommer den att göra en synkronisering av klockan igen. Standardinställningarna för tidssynkronisering är klockan 11:30 och PM (11:30 och 23.30). En tidssynkronisering mellan CMi2110 och UH50 utförs också vid start av CMi2110.

Standard:

common.device.uh50i.timesync.enabled=false

För att aktivera tidssynkronisering:

common.device.uh50i.timesync.enabled=true

Denna funktion fungerar på Gen2 och Gen3 i CMi2110, för Gen2 släpptes denna funktion i V2.6.5, och för Gen3 släpptes den i V3.1.3.