Standardtidsservern har upphört

Symptom
CMe / CMi GSM / GPRS-produkter kan inte längre synkronisera tiden med fabriksinställd tidsserver. Detta resulterar i att tiden inte kommer att synkroniseras och produkten försöker återansluta (som standard 5 gånger var 12: e timme).

Syfte
Artikeln beskriver hur man ändrar inställningarna för tidsservern för att använda en ny tidsserver.

Konfigurera tidsservern genom att ladda ner inställningar från Elvaco distributionsserver:

Skicka följande kommando till produkten (via SMS eller Telnet):

2222;sync timeserver

Säkerhetsnivå för detta kommando är 2222.

Produkten kommer att ansluta till Elvacos distributionsserver och ladda ner nya tidsserverinställningar.

Manual configuration:

Send the following command to the product (by SMS or Telnet):

password2;set common.time.mode=ntp,daytime common.time.ntp.server=se.pool.ntp.org common.time.daytime.server=time.nist.gov common.net.gprsclass=8

Where password2 is the security level 2 password, which is by default 2222.

Example:

2222;set common.time.mode=ntp,daytime common.time.ntp.server=se.pool.ntp.org common.time.daytime.server=time.nist.gov common.net.gprsclass=8